Bli medlem i Föreningen 9Liv!

Föreningen 9 Liv Östergötland har för närvarande ca 100 medlemmar. En del är aktiva medlemmar, och en del är stödmedlemmar. Oavsett vad du vill vara så är du väldigt välkommen som medlem. Ju fler vi är desto fler katter kan vi hjälpa!

När du blir medlem hos oss så hjälper du oss att ge en katt en ny chans i livet. Du får medlemsbrev minst två ggr per år och blir inbjuden till medlemsmöten med intressanta kattföreläsningar.

Hos oss är man medlem per kalenderår, dvs. från 1 januari till 31 december. Om du betalar in medlemsavgiften efter den 1 november, så blir du medlem efterföljande år. Du blir medlem genom att sätta in medlemsavgiften (se nedan) på vårt Bankgiro 430-7823. Var noga med att uppge att det gäller medlemskap, ditt namn och din adress.

Ps, Varför inte göra det ännu enklare – kika in i vår webbshop och bli medlem idag.

Medlemsavgifter

Enskild medlem: 150 kr