Tack vare DIN gåva kan vi hjälpa fler katter till en human tillvaro, och fortsätta med vårt arbete!

Ditt bidrag, litet som stort, är viktigt för oss på. Vi finansierar vår verksamhet med hjälp av arv, gåvor och andra bidrag, samt medlemsavgifter. Vi är väldigt tacksamma för att du vill stödja vårt arbete och hjälpa oss hjälpa fler hemlösa och vanvårdade katter. Enbart veterinärkostnaderna för våra katter uppgår till över 300,000:- per år!

Donera med Bankgirot

För att skänka en gåva till oss kan du antingen använda vårt Bankgiro-konto 430-7823 (markera talongen med ”Gåva”)

Donera med SMS

För inbetalning via SMS kan du välja mellan olika belopp enligt listan nedan.

Skicka ett SMS med texten ”foreningen9liv 25” till 72550. Du kan väljer att donera 25, 50, 80, 100 & 150kr. Bytt ut ”25” i texten med 50, 80, 100, 150 beroende på hur mycket du vill donera. Du måste ha WyWallet aktiverat för att det ska fungera!

TACK så mycket för ditt stöd!