Amadeus

Här har vi Amadeus, han är ca 4 år.
Han söker helst en familj som bor på landet så han kan få tillgång att kunna gå ut. Skulle även funka med en nätad/inglasad balkong som han kan ligga ute på och spana.
Han lever idag som innekatt och gjort sen han kom in. Känns som han trivs bra med de, fast vi tror han skulle må som bäst av att kunna gå ut. Ett hem utan småbarn men en eller flera snälla kattkompisar skulle var det bästa för honom.
Amadeus kom in till oss på påskafton i år och var då riktigt dålig.
Det var en omtänksam, snäll kille som hjälpte honom så han fick komma till oss. Han ville att Amadeus skulle få en ärlig chans till ett tryggt och värdigt kattliv. Amadeus har förmodligen aldrig haft en trygg familj och tak över huvudet. Han har fått kämpa för sin mat och sitt liv.
Han har under många år uppehållit sig från och till vid ett stall i närheten av Motala.

Nu söker Amadeus efter en egen familj, en familj som kan ge honom det kattlivet han förtjänar.
Han är super gosig och mysig men ibland på sina villkor.
Han kommer gärna och stryker sig och vill bli klappad. Han går även efter dej just för att få din uppmärksamhet men ibland säger han ifrån med några tass slag, även ett litet fräs och ett försiktigt bett kan förekomma.
Men det är ju inte så konstigt, han har inte haft den närheten, i alla fall inte på väldigt länge.
Vem vet vad han mött på för faror där ute som han varit tvungen att försvara sig mot.
På bara denna korta period som Amadeus varit hos oss, så har hans personlighet vuxit jätte mycket. Han är lugnare och tryggare, mycket mer tillgiven och man ser mer och mer att han börjar lita på oss människor.
Han godtar även att man klappar honom längre stunder nu än förut och oftast njuter han otroligt mycket. 

Så med rätt familj som kan ge honom den tiden han behöver och förståelsen över att han har lite svårt med klapp och mycket närhet, så är vi rätt säkra på att han kommer blomma ut till en riktig mjukis och inte behöver skydda sig med tassarna längre. 

Tror du att du har det rätta hemmet för Amadeus?

Intresseanmälan