Vera & Panter

Vera hälsar dig alltid välkommen genom att prata med dig. Hon vill gärna att du pratar tillbaka till henne. Lägger du dig på soffan eller sängen hoppar båda upp. Och de gillar att vara nära. Vera pussas mer än gärna, överallt! Det är Panter som ligger kvar. Han kan ligga i timmar och bara mysa. Vera kommer och går lite mera.

De myser och pussar gärna varandra också. Blandat med detta är det också fart och bus i dem. De gillar att hoppa upp på saker och gärna krypa in i alla skåp som du glömmer stänga. Men vad som gör dem främst till de individer de är att de vill vara med och göra allt med dig. Laga mat, sova, busa, titta på tv. De är alltid vid din sida eller på dig. De älskar alla!

Båda är kastrerade såklart och Vera har nedsatt syn på grund av underutvecklade ögon vid födseln. Så ögonen ser lite annorlunda ut och det ena rinner lite. Men hon har varit hos veterinären tre gånger och kollat detta och det är ingenting hon lider av. Hon ser tillräckligt bra för att ha ett normalt kattliv. Och det är ingen infektion när ögat rinner.

Intresseanmälan