Är du bra på att hitta sponsorer? Vi behöver dig!

Ni är många som intresserar er för att bli volontärer hos oss. Vi är evigt tacksamma för erat engagemang men vi har även en begränsning för hur många volontärer vi kan ta in.

Då vi är en förening och inte ett katthem är det inte bara hjälp med katter som behövs för att kunna fortsätta vårt arbete. Vi är framförallt beroende av ekonomiskt stöd från gåvor och sponsorer. Detta kräver att vi aktivt jobbar med att söka upp stöd för att kunna driva föreningen vidare.

Är du en expert på att leta upp och säkra kontakter och sponsorer? Då är det dig vi behöver som mest just nu! Vi söker någon som är driven och villig att ta kontakt med företag och organisationer för att säkra samarbeten som kan hjälpa oss att hjälpa fler. Detta är något som du gör frivilligt och på din fritid i den mån du kan. Låter detta som ditt område? Tveka inte att kontakta oss och berätta om varför du vill ta an dig rollen.