Blomman & Simba

Om Blomman & Simba

Blomman och Simba är två tjejer som tillsammans vill hitta sitt nya hem.

Hur har katterna utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Blomman har varit den tuffa i sällskapet från start, en väldigt social charmör rakt igenom. Simba har istället varit reserverad och är det fortsatt men det går att komma när och få tillåtelse att klappa om man ger henne lugna och trygga förutsättningar.

Tycker katterna om att kela och hur?

Blomman är som sagt en riktigt charmör, som tycker om allt och alla och gärna är framme för kel. Simba är lite mer avvaktande men när man i stödhemmet sätter sig i lugn och ro så kommer hon gärna fram för att bli klappad.

Varför flyttar katterna tillsammans?

Blomman och Simba har hängt ihop och vill fortsätta göra det. Blomman som är den som kliver fram och tar för sig är ett bra stöd för Simba som lite långsammare närmar sig sina utmaningar.

Vad för sorts hem söker katterna?

Ett lugnt och stabilt hem, där framförallt Simba får ta sin tid för att anpassa sig och känna sig trygg. Men rätt förutsättningar så kommer hon att utvecklas och troligen förstå att verkligen uppskatta människor. Så för den som både vill jobba med en katt och se henne utvecklas, men samtidigt gärna har en liten kelgris i Blomman, så är detta det rätta paret att ta emot.


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Blomman och Simba och känner att du är rätt hem för dem är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!