Daphne & Disa

Om Daphne & Disa

Hur har katterna utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Det är två försiktiga tjejer som stegvis blommar ut och visar upp vilka de är.

Hur föredrar katterna att bli kelade med?

Daphne kelar gärna, med vid de rätta tillfällena när hon får styra. Disa kan mysa om det är lugnt omkring henne, och framförallt om hon har sin syster i närheten som får henne att slappna av lite extra.

Hur tycker katterna om att leka?

Daphne är otroligt lekfull och busig och utforskar det mesta som hon kommer över, Disa är den mer försiktiga men som ändå kan överraska med att plötsligt få busiga infall om det finns en rolig leksak.

Vad för sorts hem söker katterna?

Et hem där de får utrymme att vara sig själva men samtidigt ges möjlighet att få leva ut sina busiga sidor. Man är ju inte ungkatt för inget!


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Daphne & Disa och känner att du är rätt hem för de är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!