Giselle

Om Giselle

Giselle är en charmig tjej som nu varit mamma en längre tid och önskar få sitt alldeles egna hem, där någon kan rå om henne och få henne att känna sig älskad.

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

När Giselle kom till oss var hon väldigt på sin vakt. Hon kom då som en väldigt rädd liten mamma till sina tre kattungar. Nu visar hon istället att de tvåbenta är omtyckta så länge man ger henne tid och kärlek.

Tycker katten om att kela och hur?

Giselle älskar att kela och vara nära, där hon gärna vill nospussas och stångas. Dock är hon inte lika förtjust i att bli lyft eller buren, så man får komma ner till hennes nivå och gosa.

Hur gillar katten att leka?

Giselle leker mer än gärna, både med leksaker eller med andra katter (har haft fullt sjå med sina tre kattungar).

Vad för sorts hem söker katten?

Ett hem med mycket kärlek och hon skulle troligen uppskatta möjligheten att kunna gå ut (själv eller i koppel) alternativt få tillgång till en innätad balkong. Hon skulle trivas bra både som ensamkatt eller att få bo ihop med en snäll kattkompis.

Hur kommer katten vara första tiden efter flytt?

Vid en flytt kommer Giselle att behöva lite tid för att landa i sin nya familj, därefter kommer hennes gosiga och charmiga personlighet att visa sig.


Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Giselle och känner att du är rätt hem för henne är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!