Gloria & Greta

Om Gloria & Greta

Gloria och Greta är två yngre tjejer som nu letar sitt föreviga hem tillsammans, de kom in tillsammans med sin mamma och ytterligare ett syskon men är de två som är kvar och nu vill få sin egen familj.

Hur har katterna utvecklats under sin tid i stödhemmet?

När Gloria och Greta kom in var de väldigt små, osäkra och rädda. Gloria är den som blivit väldigt mycket tuffare av de två och har väldigt mycket fart i benen, medan Greta kan vara lite mer försiktig och generellt är den lugna i duon som på sikt kan bli en riktig myskatt.

Hur gillar katterna att leka?

Gloria och Greta älskar att busa och fara runt i sitt klösträd men även med bollar, råttor och lekspön.

Vad för sorts hem söker katterna?

Gloria och Greta söker ett hem tillsammans, utan småbarn, och där man har förståelse för att de behöver lite tid för att få landa. Den nya familjen måste ha tid att finnas där och kunna ge de chans att ta sig framåt och bli så trygga som de troligen kommer att bli över tid.

Hur kommer katterna vara första tiden efter flytt?

Gloria och Greta är sociala och trygga i sitt stödhem men kommer vid en flytt att backa och bli mer reserverade till en början. Med lite tid för att känna in den ny miljön så kommer de att bli trygga. Framförallt Gloria kommer troligen inte att kunna motstå frestelsen av lek och en liten godismuta!


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Gloria och Greta och känner att du är rätt hem för de är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!