Hubbe

Om Hubbe

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Hubbe är en lite blyg kille, men har växt från att ha varit väldigt osäker och mest gömt sig till att plocka fram sin busiga sida och med familjen i stödhemmet känner han sig trygg. Finns inte heller några problem att sitta med vid bordet och tigga (eller i hans värld, “låtsas vara nyfiken på maten bara…”).

Tycker katten om att kela och hur?

Hubbe tycker att det är supermysigt att få ligga med i sängen, där han gärna snuttar på en filt (hans speciella filt följer såklart med till nya hemmet). Med kärlek och tid så blir det en allt härligare kille.

Hur tycker katten om att leka?

Kort sammanfattning här, leker med allt!

Vad för sorts hem söker katten?

Ett hem där det finns kattkompis, då han trivs bra med andra katter och får hjälp och stöttning av de, och han uppskattar att kunna ha tillgång till en innätad/inglasad balkong. Den nya familjen ska ha förståelse för att han kommer att vara tillbakadragen i början och att det tar ett tag för honom att lita på nya tvåbenta. Tid och tålamod är ledorden för denna grabb!

Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Hubbe och känner att du är rätt hem för honom är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då kattens namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!