Lilla My

Om Lilla My

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Lilla My kom in till föreningen som dräktig och fick ganska omgående starta sin tid som mamma. Hon har alltid varit nyfiken och kärvänlig, men mer åt det försiktiga hållet och behöver en lugn miljö – då smyger hon fram relativt snabbt och undersöker saken. Hon är den som nu vill vara med och undersöka vad som händer, ingenting vill hon missa!

Tycker katten om att kela och hur?

Hon är den som gärna vill ha uppmärksamhet men i nuläget räcker det med att mysa små stunder i taget. Med tid kommer hon troligen att visa mer av den sidan. Mot andra katter är hon väldigt kärvänlig, så en kattkompis hade hon nog absolut inte klagat över att få.

Hur tycker katten om att leka?

Bollar är väldigt roligt, men tofsar är om möjligt ännu roligare! Apportera tofsar är ingen konst för denna tjej, det är bara att kasta så hämtar hon tillbaka den och väntar ivrigt på nästa kast. Så busig i stort och involverar gärna sina människor att delta i leken.

Vad är kattens favoritplats i hemmet?

Var tycker hon inte om att vara ska man väl kanske istället fråga sig? Favoriten kan nog ändå vara att få ligga högt upp för att ha full uppsikt på allt som händer, alternativt att sitta och spana på balkongen. På balkongen finns ju dessutom insekter och fåglar som är roliga att spana och smyga på… Och hittar man en solfläck så är det svårt att inte göra en paus där också!

Vad för sorts hem söker katten?

Lilla My söker ett hem där hon får uppmärksamhet och där hon är tillåten att visa upp sin mysiga och busiga sida. Hon är lite avvaktande mot män, om det är små barn omkring och vid mycket nya människor på en gång – men med lugn och tid så är hon anpassningsbar.

Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Lilla My och känner att du är rätt hem för henne är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då kattens namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!