Mejsel & Snickers

Om Mejsel & Snickers

Mejsel och Snickers vil flytta till ett gemensamt hem, de har alltid varit tillsammans och trivs för bra ihop för att någon ska ha hjärta att separera de åt.

Hur har katterna utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Mejsel är väldigt lugn men samtidigt blyg, där han dock efter en tid blommade ut ordentligt vilket ledde till en pratsam och busig kille. Snickers har varit väldigt beroende av sina kattkompisar men vågar mer och mer och vill ju egentligen fram och gosa även om man ibland får övertala lite.

Tycker katterna om att kela och hur?

Både Mejsel och Snickers tycker om att sova i sängen och blir mer och mer trygga med de tvåbenta omkring de. Snickers är den killen som så gärna vill gosa men som samtidigt är så försiktig att han håller sig lite bakom sina kattkompisar.

Hur gillar katterna att leka?

Båda är väldigt busiga och när man ändå är bästa kompisar så finns det väl inget som är bättre än att leka tillsammans?

Var är katternas favoritplats i hemmet?

Sängen är verkligen en oerhörd lyx som de utnyttjar till fullo! Fönster är inte helt fel det heller när man kan spana på omgivningarna.

Varför flyttar katterna tillsammans?

Mejsel och Snickers är ett par som håller ihop, där Mejsel har varit ett väldigt stort stöd åt Snickers för att kunna hantera den nya världen med människor nära inpå. De sover och myser gärna ihop och vill fortsätta med det i framtiden också.

Vad för sorts hem söker katterna?

Ett lugnt och stabilt hem, men där man också förstår att yngre och busiga kattpojkar helt enkelt är yngre och busiga… Mycket kärlek för att ge de tid att landa, växa och slutligen blomma ut.


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Mejsel och Snickers och känner att du är rätt hem för dem är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!