Nagini

Om Nagini

Nagini är en omplaceringskatt och vi förmedlar kontakt med ägaren. Är du intresserad så fyll i en adoptionsanmälan. Matte är den som bestämmer vem som får adoptera henne även om det sker i samråd med oss.

Det som är viktigt är att det finns en stor innätad uteplats och gärna en innätad balkong. Hon kan också bli utekatt men då ska det vara på landet och hon måste få vara innekatt några månader först så att hon vet var hon bor.

Nagini blir 4 år i november. Hon vill gärna ha en kattkompis.

Så här skriver matte:

Nagini är blyg i början, men när hon väl lärt känna någon så är hon väldigt social och mysig. Hon älskar att ligga på rygg bredvid och bli kliad på magen. Hon är väldigt busig och tycker om att leka med leksaker, jaga flugor och andra insekter, och jaga snören/leksaker. Hon är en liten pratkvarn som har mycket att berätta. Hon tycker inte om att bli buren eller att vara i knät men är gärna bredvid. Hon är väldigt lätt att hantera med t.ex. kloklipp, trimma rumppälsen och även om hon inte gillar det så går det väldigt smidigt att duscha henne. Hon varken bits eller rivs utan bara visar att hon inte tycker om det.

Hon visar ofta att hon vill mysa med den äldre katten som hon bor med men äldsta katten vill inte mysa med henne mer än att dom ibland kan tvätta varandra lite.

Hon är väldigt nyfiken och tycker om när det händer något nytt hemma, den innätade uteplatsen är favoritplatsen och hon sover ofta på den innätade balkongen.

Hon tycker att barn är läskiga och gömmer sig under sängen och kommer inte fram förrän dom lämnat.

Hon är en extrem gottegris och försöker ofta stjäla något hon tror kan vara gott! I början när hon var kattunge så fick hon Mush för katter och slukade det, men sen ville hon hellre äta av äldre kattens torrfoder (Orijen). Hon tycker om köttfärs både rå och lätt tillagad ibland och äter bara naturligt godis som är 100% kött.