Rafael & Sage

Om Rafael och Sage

Detta kattpar söker sitt föralltid-hem tillsammans.

Hur har katterna utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Rafael, snart tre år, kom till oss förra vintern. Han försökte hitta värme i en skorsten. Han var väldigt blyg i början. Det tog ett tag innan han litade på stödhemmet.
Det blev bättre när Sage kom med i bilden. De har hittat varandra väldigt fort. Han är först när det läggs upp mat och kommer upp på sängen när det är läggdags.

Sage, lite över ett år gammal, var också blyg i början. Hon sökte skydd hos Rafael. De leker mycket ihop. Sage är också först när det läggs upp mat och kommer upp på sägen när det är läggdags.

Tycker katterna om att kela och hur?

Många gånger blir det kel när de får mat eller när de ligger i katträdet, ute på balkongen och vid läggdags.

Hur gillar katterna att leka?

De leker med varandra, pingisbollar, laserpekare och spiraler.

Var är katternas favoritplats i hemmet?

Rafael ligger oftast i katträdet och i soffan när den är ledig. Sage ligger i sängen när den är ledig eller i hängmattan på katträdet.

Varför flyttar katterna tillsammans?

De är varandras trygghet.

Vad för sorts hem söker katterna?

Ett lugnt hem med inte för små barn.

Hur kommer katterna vara första tiden efter flytt?

De kommer vara tillbakadragna, de behöver tålamod.


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Rafael och Sage och känner att du är rätt hem för dem är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!