Roxanne

Roxanne

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Här pratar vi om en dam som behöver sitt utrymme och behöver få jobba själv med stegen i kontakten med människor. Roxanne har utvecklats mycket under sin tid i nuvarande stödhem, men hon har fortfarande det sista klivet kvar för att lita på människor och inse att delen med att bli klappad kan vara trevligt.

Tycker katten om att kela och hur?

Roxanne är en söt liten dam som avnjuter sällskap på avstånd. Hon ligger gärna i soffan så länge människan befinner sig på lagom avstånd, då kan man höra henne ligga och spinna i godan ro. Sen har hon inte några större problem med att sätta sig väldigt nära om det vaknas något gott på matbordet…

Hur gillar katten att leka?

På nätterna! Så var beredd på att hon är mest bekväm när allt annat är lugnt, vilket gör att det blir full fart! Leksakerna flyger runt och klösträdet används väldigt flitigt… På dagarna är det främst att lata sig i soffan som står på schemat, men att spana på fåglar från en inglasad balkong eller fönster är inte heller helt fel.

Vad för sorts hem söker katten?

Roxanne är en dam med stor integritet, där hon behöver mycket tid och tålamod där hon själv behöver vara den som styr över hur mycket kontakt hon vill ha. Hemmet behöver vara lugnt, utan barn eller andra djur, där någon i familjen ofta är hemma och kan utmana henne lite i lagom takt.


Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Roxanne och känner att du är rätt hem för henne är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då kattens namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!