Tora

Tora

En väluppfostrad och lite äldre social dam söker sin familj där hon får mycket tid och kärlek.

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Tora har visat sig vara en liten drömkatt, nästan unik i bemärkelsen att hon inte har haft ner eller förstört något alls i sitt stödhem! Sen kan hon kanske inte lova att det kommer hålla i sig för alltid… Tora är modig och är tålig när det kommer till att hantera mycket ljud omkring sig, dock är hårfönen och dammsugaren absolut inte favoriterna. Hon lyssnar bra på sitt namn och har lärt sig ordet ”nej”, så i det stora hela en väldigt väluppfostrad dam.

Tycker katten om att kela och hur?

Att bli buren och vara i famnen är ingen stor favorit, men att bli kliad i övrigt är inte några problem!

Hur gillar katten att leka?

Tora är lite ovan med detta som kallas lek och förstår inte alltid vad som gäller… Hon kan därmed råka nafsa lite i handen under en period av kel, men så länge man lär sig att läsa av när svansen börjar vifta så är det inte några konstigheter.

Var är kattens favoritplats i hemmet?

Tora vill gärna sova i sängen, men hon behöver lite utrymme och vill inte ligga alldeles för nära. Hon är lite nyfiken på att gå ut, så en balkong eller att gå lite i koppel skulle troligen fungera bra, men i övrigt så har hon visat att hon trivs väldigt bra inomhus.

Vad för sorts hem söker katten?

Ett tryggt hem med snälla människor som har tid att umgås och ge henne mycket kärlek. Familjen behöver vara tålmodig samt förstå att man behöver vara snäll och försiktig med Toras kropp, då hon har tydliga gränser med vad som gäller. Hon skulle troligen fungera bra i en familj med vuxna eller äldre barn, men det viktigast är att det finns mycket tid då hon törstar efter kärlek och omsorg.


Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Tora och känner att du är rätt hem för henne är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då kattens namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!