Vega

Om Vega

Hur har katten utvecklats under sin tid i stödhemmet?

Vega var avvaktande och försiktig och är fortfarande tillbakadragen till viss del. Ihop med övriga katter kan hon dock släppa och loss och busa mer och mer.

Tycker katten om att kela och hur?

Vega tycker att det är helt ok att bli klappad på, men är väldigt tydligt med när det räcker genom att helt enkelt gå iväg.

Hur gillar katten att leka?

Vega busar både själv, men även ihop med de andra katterna.

Vad för sorts hem söker katten?

Vega vill ha ett hem där det inte är alltför mycket rörelse och ljud, då det är väldigt läskigt i hennes tycke. Det ska vara en familj utan små barn, men gärna med andra katter som kan tänka sig att ställa upp och leka men inte är alltför aktiva så att hon blir skrämd.

Hur kommer katten vara första tiden efter flytt?

Vega kommer troligen att backa tillbaka och vara lite avvaktande, men med någon annan katt i familjen som hon kan ty sig till så kommer hon att våga sig fram.


Är jag katten för dig?

Om du har fastnat för Vega och känner att du är rätt hem för henne är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då kattens namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!