Anna Trinkune

Anna Trinkune

Ordinarie Ledamot

Om mig:

Mitt namn är Anna och jag är för närvarande student vid Linköpings Universitet och en av föreningens webbansvariga. Bland annat har jag varit med och byggt den nya hemsidan, samt underhåller den till vardags.

Jag är en människa med många intressen men djur och natur betyder extra mycket för mig. En stor del av min barndom spenderades på en lantgård med en stor variation av husdjur vilket har lett till att jag alltid velat engagera mig för djurens bästa.

Min första kontakt med 9 Liv var 2019 då jag anmälde mig för att bli stödhem. På hembesöket passade jag på att fråga vad det innebar att vara volontär i föreningen. Dagen därpå satt jag i bilen tillsammans med Martina och 5 katter på väg till veterinären. Sedan dess har det blivit många fler bilresor, ett stort antal stödhemskatter och andra äventyr och numera är jag även styrelsemedlem och jobbar bland annat med att visa upp föreningen online.