Kim Gruvstad

Kim Gruvstad

Suppleant

Om mig:

Mitt namn är Kim och jag började som volontär i föreningen sommaren 2020. Jag hade länge velat bli stödhem åt 9 Liv men då min sambo tyckte att vi hade fullt med våra två katter så blev det aldrig av. Till slut tog jag saken i egna händer och skrev ett meddelande till föreningen på Facebook om att jag ville hjälpa till på något annat sätt än att vara stödhem.

Martina tog mig under sina vingar och lät mig följa med runt om i Östergötland för att lära mig jobbet. Några veckor senare hade vi utökat familjen till 3 egna katter och vi har varit stödhem flera gånger sen jag blev aktiv i föreningen. Till vardags jobbar jag som lågstadielärare och på fritiden umgås jag gärna med nära och kära eller ligger i soffan och myser med katterna.

Jag bor i Linköping och det är framförallt här jag gör mitt arbete med föreningen. Jag är kontaktperson till flera stödhem i den här delen av Östergötland och jag förser mina stödhem med sand, mat, råd och stöd när de behöver det. Jag ringer samtal och gör många hembesök hos de som ansökt om att bli stödhem eller adoptionshem. Jag åker även ut för att fånga in, flytta på och transportera katter när det behövs. Jag kan lugnt säga att det här jobbet har gett mig både kunskap och glädje i mängder.