Sara Jonsson

Ordinarie Ledamot

Sara Jonsson

Om mig:

Jag heter Sara, bor i Norrköping tillsammans med mina 4 älskade katter som fyller vardagen med energi och gos efter de långa dagarna på jobbet.

Jag jobbar som förskollärare och fyller en hel del av min fritid på gymmet, långa promenader och tillsammans med familj och vänner. Jag började mitt jobb i föreningen som stödhem åt den räddaste katt jag någonsin mött! Idag efter ett långt arbete tillsammans är hon den keligaste av mina katter.

Hon är anledningen till att jag beslutade mig för att börja arbeta ideellt hos föreningen 9 liv, detta för att kunna hjälpa fler katter som har en tuff början i livet. Jag ansvarar till väldigt stor del för det administrativa arbetet i föreningen. Men jag passar relativt ofta på att även arbeta praktiskt för att få möta på våra katter i olika situationer och lära mig mer om de! ♡