Sara Jonsson

Hem » Profiles » Sara Jonsson

Sara Jonsson

Ordinarie Ledamot

Om mig:

ag heter Sara, bor i centrala Norrköping tillsammans med mina 3 älskade katter som fyller min vardag med energi och gos efter de långa dagarna på jobbet. Jag jobbar som förskollärare och fyller en hel del av min fritid på gymmet, på långa promenader och tillsammans med familj och vänner.

Jag började mitt jobb i föreningen sent 2014, samma dag som jag akut blev stödhem åt den räddaste katt jag någonsin mött! Den resan jag fick äran att göra tillsammans med henne är det absolut mäktigaste jag varit med om och anledningen till att jag började arbeta ideellt hos föreningen 9 liv. Under 7 år fick jag njuta av att se, följa och påverka hennes framsteg till trygghet innan hon i den tryggaste famnen traskade över regnbågsbron. För självklart fick hon sitt föreviga hem hos mig och mina andra katter. Att se henne gå från fullkomligt livrädd till att bli den keligaste katten någonsin fick mig att inte ens tveka på att fler hemlösa katter än hon behövde min hjälp för att jag skulle kunna sova gott om nätterna ♡

Jag ansvarar till väldigt stor del för det administrativa arbetet i föreningen. Men jag passar relativt ofta på att även arbeta praktiskt för att få möta på våra katter i olika situationer och lära mig mer om de, deras behov och hur vi kan bli bättre på att hjälpa de på bästa sätt.