Milo

(Klicka på rutorna i högra hörnet för att bläddra bland bilder)

1-åriga Milo söker nu sin familj!

Milo önskar gärna en lite större familj där det även finns en/flera kattkompisar. Ett stort plus är om det även finns barn i familjen som kan busa och gosa med honom. Milo är kastrerad, id-märkt och vaccinerad.

Såhär berättar stödhemmet:

Här har du en riktigt social och energisk kille. Älskar uppmärksamhet och purrar redan när du ger honom en blick. Han kommer att kommunicera friskt med dig men aldrig säga att det blir för mycket gos. Det enda han älskar mer än uppmärksamhet är att få leka och är en riktigt snäll kille. Denna kisse har energi för två och skulle nog behöva fler än en lekkompis. Han är mest dedikerad till att fånga sin ”ärkefiende” laserpekaren och inget föremål kan hindra honom från att flyga fram efter den. När han väl blir trött hittar du honom oftast sovandes på rygg i alla möjliga former. Älskar att bli klappad och uppburen då närhet är det bästa som finns.

Katter som adopteras från oss är vaccinerade, märkta och kastrerade (med undantag för kattungar). Alla katter har genomgått en veterinärkontroll innan adoption.

Intresseanmälan