Styrelsen

Att sitta i en föreningsstyrelse kan vara mycket lÀrorikt, och Àr ofta en god merit i sÄvÀl arbetslivet som mÄnga andra sociala sammanhang. Att sitta i en styrelse kan ocksÄ vara arbetsamt och betungande. Men oftast Àr det roligt och inspirerande, och hos oss kÀnner man att man som styrelsemedlem gör en viktig insats!

MĂ„nga ideella föreningar har idag svĂ„rt att rekrytera personer till sin styrelser; sĂ„ Ă€r det tyvĂ€rr i vĂ„r förening ocksĂ„. För att sitta i vĂ„r styrelse bör man vara vĂ€l insatt i vĂ„r verksamhet, vara genuint intresserad av att förbĂ€ttra kattens livsvillkor, samt vara beredd pĂ„ att ”offra” ett antal obetalda timmar av sin fritid. VĂ„r styrelse vĂ€ljs pĂ„ föreningens Ă„rsstĂ€mma, som oftast Ă€r nĂ„gon gĂ„ng under mars mĂ„nad. Vi fĂ„r inte nĂ„got finansiell ersĂ€ttning för vĂ„rt arbete.

Kanske Àr du som medlem intresserad av att arbeta i vÄr styrelse?
Kontakta dÄ nÄgon i den nuvarande styrelsen, som kan hÀnvisa till valberedningen.