Moonshine & Sunshine

Om Moonshine & Sunshine

Moonshine och Sunshine har tidigare adopterats till sitt hem av föreningen men letar nu efter en ny familj!

Det vi söker är en ägare med extra tålamod och envishet, någon som framförallt vågar vara lika envis och ihärdig som Sunshine. Kel och gos är något som båda katterna älskar. De är även busiga, nyfikna och fulla med lek i kroppen. Idag bor de som innekatter och trivs med det, men en innätad och trygg balkong att sitta och spana på vore trevligt att få.

Anledningen till att Moonshine och Sunshine behöver ett nytt hem är för att Sunshine visat sig ha två sidor. Krav är inte hans grej helt enkelt, inte än i alla fall… Matte har kommit långt, så länge hon är ensam med katterna och det bara handlar om kel och gos är Sunshine helt med på noterna och älskar det!! Sover hos matte och har även börjat acceptera främmande besökare, speciellt när de bjuder på gobitar… Men när vi börjar ställa minsta lilla krav på honom, dvs. borsta honom, få in i en bur, klippa klor eller helt enkelt sköta den vård som en katt, särskilt en långhårig, ibland faktiskt behöver blir han så rädd. Så rädd att han bajsar på sig i farten ibland när han i panik vill springa undan så fort vi försöker “hålla fast” honom minsta lilla. Han sköter lådan exemplariskt i övrigt.

Vi söker någon som dagligen vågar hjälpa honom att utmanas med detta men med små steg i taget. Vi är övertygade om att det går, men har själva inte möjlighet att åka varje dag till hemmet för att utmana honom i detta. Matte tycker det är lite för läskigt och vi tycker det är så modigt att våga erkänna det, både för oss och för katternas skull. Vi har tillsammans kämpat sedan adoptionen, men nu behöver någon annan fortsätta och vi är säkra på att det går, med tillräcklig tid och mycket tålamod.

Katterna har det superbra där de är idag och kan absolut bo kvar tills det rätta hemmet hittas, om så efter semestern och sommaren. Så snälla, skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss och kan berätta mer om dessa godingar. Vi finns såklart alltid som ett bollplank och stöttning även efter en adoption.


Är vi katterna för dig?

Om du har fastnat för Moonshine & Sunshine och känner att du är rätt hem för de är du välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan. Ange då katternas namn i formuläret. Vi hör av oss så fort vi har behandlat din anmälan för att boka tid för hembesök.

Vill du hälsa på innan du bestämmer dig? Vi kan inte alltid garantera att ett besök går att ordna men i de allra flesta fall är våra stödhem öppna för att visa upp katterna. Säg till oss så hör vi med stödhemmet!